anders nabij

Anders nabij

De huidige situatie met het coronavirus is behoorlijk spannend. Sommige problemen worden in deze tijden net gerelativeerd, terwijl andere problemen harder de kop kunnen opsteken.

Mensen die iemand moeten missen bijvoorbeeld, die zoekende zijn en verlangen naar verbinding en troost.  Of de mensen die nu thuis moeten zijn, of thuis werken, samen met hun partner en/of kinderen. 

Dit kan de nodige mentale uitdagingen met zich meebrengen.  Het sociaal leven wordt sterk beïnvloed en veel mensen zitten met vragen of angsten rond het COVID-19 virus.  Daarom blijft psychologische ondersteuning in deze periode zeer waardevol.

We blijven de algemene richtlijnen goed opvolgen en stemmen onze Fluisteringwerking hier op af.  Steeds trachten we immers op zoek te gaan naar het meest passende antwoord op de vele vraagstukken die zich aandienen.  En dit doen we, zowel privé als op professioneel vlak.

We besluiten om:

Ontmoetingen in de buitenlucht

De afgelopen maanden werkten we aan het installeren van een buitenplekje. We zijn fier jullie te mogen ontvangen in onze Fluistertuin (Vogelzang 11, Kasterlee). Een koesterplek waar het fijn vertoeven is, zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen.

We blijven ook natuurcoaching en wandeltherapie aanbieden. Heel concreet wil dit zeggen dat we afspreken op een plekje in de natuur (omgeving Lille/Lichtaart/Kasterlee) en een uurtje samen coaching/therapie voorzien in de buitenlucht, al wandelend.

We respecteren hierbij telkens de voorgeschreven hygiënische voorschriften en maatregelen.

Telewerken blijft de norm.
Dit wil zeggen dat we kunnen telefoneren, chatten (zonder beeld of klank) of video bellen. We doen dit reeds enkele maanden en kunnen intussen met zekerheid zeggen dat deze manier écht werkt. Verschillende cliënten, ook kinderen en jongeren, geven aan dat ze deze manier van werken waardevol vinden.

In geval van ziekte
Als jij of je huisgenoten ziektesymptomen hebben, vragen we je om de afspraak te annuleren.  Dit kan tot op de dag zelf kosteloos.  We kunnen dan ter vervanging een online sessie doen.

We willen er zijn voor jou, alleen even op een andere manier. Anders nabij.

Geef gerust een seintje als jullie op bovenstaand aanbod willen ingaan.  We maken dan onderling verdere afspraken.